mf – Ziarul medicului de familie

2010-10-15

comunicate

Societatea Națională de Medicina Familiei, în parteneriat cu Pharma Business Solutions, a lansat mf – Ziarul medicului de familie, cu ocazia ședinței Senatului SNMF din 15 octombrie 2010. Aceasta a avut loc în acest an în cadrul Conferinței de Medicina Familiei organizată de Societatea Medicilor de Medicină Generală Medicina Familiei Brăila, 14-16 octombrie 2010.

mf – Ziarul medicului de familie va fi distribuit lunar, gratuit și nominal, către toți cei 12.000 de medici de familie din întrega țară. mf – Ziarul medicului de familie își dorește să fie un instrument complex de informare, aflat la îndemâna tuturor colegilor din țară. Suntem aproape un sfert din medicii țării și am simțit nevoia de a fi permanent informați în toate domeniile care țin de activitatea noastră ca practicieni de medicină de familie. Vom avea informații complete, corecte și actualizate din domeniul organizațional, juridic, profesional, informatic etc. Vom fi la zi cu modificările legislative, cu ceea ce este nou în practica medicală. Vom comunica demersurile SNMF și FNPMF legate de Contractul Cadru, evenimentele SNMF și ale asociațiilor profesionale locale, orice alte informații de interes pentru colegii noștri. Aceste informații vor fi oferite de SNMF și colaboratorii săi.
Societatea Națională de Medicină de Familie, prin cele 42 asociații județene afiliate este societatea profesională cu reprezentare națională a medicilor de familie. Avem nevoie, atât organizațional, cât și profesional, să fim informați, să comunicăm, să progresăm. Parteneriatul cu Pharma Business Solutions, cu care avem de ani buni o colaborare excelentă (revista Pharmabusiness, evenimentele Medical Forum), ne aduc garanția că proiectul nostru va fi unul de succes și că medicina de familie va face un pas important pe calea colaborării celor 12.000 de medici de familie.

Medicina de Familie are nevoie de pârghia informării și comunicării, iar mf – Ziarul medicului de familie, singurul ziar realizat de către SNMF în parteneriat, va fi garanția împlinirii acestei nevoi.”
Președinte SNMF
Dr. Rodica Tănăsescu

Pentru a citi online www.snmf.ro/ziar

mf - Ziarul medicului de familie