Toate stirile

Comunicat de presă „Inițiativa 2035 Fără Tutun”

2018-10-26

comunicate documente de pozitie

Industria tutunului, în plin asalt asupra medicilor pe care încearcă să îi întoarcă la o situație din anii ’50, anii de glorie a publicității făcute de aceștia pentru produsele din tutun!

Centrele de permanență – ignorate de decidenți

2018-10-02

comunicate stiri

Dacă întârzierea plăților se prelungește, medicii de familie sunt hotărâți să demareze acțiuni legale de recuperare a sumelor restante.

Comunicat de presă

2018-09-06

comunicate

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) atrage atenția asupra faptului că în ultimele zile au fost distribuite în România materiale care conțin mesaje anti-vaccinare asociate fraudulos cu siglele Ministerului Sănătății, Organizației Mondiale a Sănătății și UNICEF. În plus, sunt folosite, tot în mod fraudulos, imaginea unui medic de familie membru al societății noastre precum și […]

Atelier de neuropatie diabetică și picior diabetic

2018-09-03

stiri

Societatea Națională de Medicina Familiei și Asociația de Podiatrie vă invită să participați la atelierele organizate în cadrul Programului educațional pentru creșterea nivelului de informare a medicilor de familie asupra neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic.

Vizita dnei Prof. dr. Amanda Howe, Președinte WONCA WORLD, în România

2018-07-02

stiri

Cu ocazia primei Conferințe Internaționale Perinatal TOTAL HEALTH desfășurată la Sinaia în perioada 27-30 Iunie 2018, au fost prezente somități mondiale în domeniul psihiatriei, ginecologiei, pediatriei, medicinei de familie și a sănătății publice. Cu toții s-au aliniat într-un efort colectiv de a dezbate problematica interdisciplinarității în îngrjirea mamei și copilului.

1 2 3 80
Aboneaza-te la newsletter