Comunicate de presa

Campania „Ce faci azi?”

2023-11-01

comunicate

Cine? Societatea Națională de Medicina Familiei și Societatea Națională de Oncologie Medicală din România împreună cu Compania Astellas Pharma, anunță lansarea campaniei „Ce faci azi?”. De ce? În fiecare an, în România, sunt înregistrate peste 8000 de cazuri noi de neoplasm de prostată și din păcate se înregistrează aproximativ 2400 de decese asociate acestei patologii. […]

SNMF dorește dezvoltarea medicinei de familie, nu cârpeli de sezon!

2023-06-04

comunicate

Societatea Națională de Medina Familiei consideră că Ministerul Sănătății și Guvernul României trebuie să identifice soluții realiste pentru atenuarea deficitului de medici de familie din România.

Conferința Națională Ziua Medicului de Familie 2023

2023-05-18

comunicate evenimente nationale stiri

18-21 mai 2023

Societatea Română de Nefrologie, Societatea Națională de Medicina Familiei și Ministerul Sănătății au lansat prima campanie națională de conștientizare dedicată Bolii Cronice de Rinichi

2023-03-10

comunicate

Societatea Română de Nefrologie (SRN), Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Ministerul Sănătății au lansat prima campanie națională de informare și conștientizare dedicată Bolii Cronice de Rinichi (BCR)

Disfuncționalitatea SIUI ne afectează pe toți

2023-03-08

comunicate

Societatea Națională de Medicină Familiei este solidară cu pacienții şi cu medicii practicieni în această perioadă dificilă cauzată de disfuncționalitățile Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI).

Programul UNITED – medicul de familie, rol esențial în prevenția neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic

2023-02-01

comunicate

UNITED – Program educațional despre Neuropatia Diabetică și Piciorul Diabetic pentru medicii de familie din toată țara

PROIECT ALGORITMI DE DIAGNOSTIC AL INSUFICIENȚEI CARDIACE și AL BOLII CRONICE DE RINICHI

2023-01-31

comunicate

Am dezvoltat un algoritm integrat de diagnostic al IC și al BCR, instrument ce va fi utilizat în cabinetul medicului de familie

Abordarea eficientă a situaţiei epidemiologice actuale

2023-01-13

comunicate

Această perioadă, marcată printr-un număr mare de cazuri de viroze respiratorii (viroze banale sezoniere, gripă, infecţii cu virusul SARS-CoV-2), este dublată de îngrijorarea legată de accesul la medicamentele necesare tratamentului acestor viroze.

Alegerea conducerii Asociației Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF)

2022-10-24

comunicate

În data de 21.10.2022, membrii delegați ai tuturor asociațiilor membre ale Asociației Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF) au ales viitoarea conducere a SNMF.

1 2 3 38