Comunicate de presa

România are nevoie de un sistem de sănătate stabil!

2024-01-22

comunicate

Domnilor guvernanți, exodul medicilor va reîncepe! Deficitul de medici existent deja se va agrava iar șocul îl vor resimți votanții dumneavoastră!

SOS medicii de familie – singura categorie socială cu veniturile pe 2024 reduse de către Guvern!

2024-01-09

comunicate stiri top stiri

Într-un sistem sanitar nefuncțional, care este cârpit pe ici pe colo cât să nu se risipească de tot, autoritățile au identificat segmentul de care se pot lipsi: medicina de familie.

Comunicat de presă – Dificultăți în funcționarea normală a cabinetelor de medicină de familie

2023-12-12

comunicate stiri

Asociația Societatea Națională de Medicină Familiei/Medicină Generală (SNMF) atrage atenția că cele aproximativ 10.000 de cabinete medicale din asistența medicală primară se află pentru a patra lună consecutiv în cursul anului 2023 în care primesc banii cu întârziere sau prin decontări parțiale.

Campania „Ce faci azi?”

2023-11-01

comunicate

Cine? Societatea Națională de Medicina Familiei și Societatea Națională de Oncologie Medicală din România împreună cu Compania Astellas Pharma, anunță lansarea campaniei „Ce faci azi?”. De ce? În fiecare an, în România, sunt înregistrate peste 8000 de cazuri noi de neoplasm de prostată și din păcate se înregistrează aproximativ 2400 de decese asociate acestei patologii. […]

SNMF dorește dezvoltarea medicinei de familie, nu cârpeli de sezon!

2023-06-04

comunicate

Societatea Națională de Medina Familiei consideră că Ministerul Sănătății și Guvernul României trebuie să identifice soluții realiste pentru atenuarea deficitului de medici de familie din România.

Conferința Națională Ziua Medicului de Familie 2023

2023-05-18

comunicate evenimente nationale stiri

18-21 mai 2023

Societatea Română de Nefrologie, Societatea Națională de Medicina Familiei și Ministerul Sănătății au lansat prima campanie națională de conștientizare dedicată Bolii Cronice de Rinichi

2023-03-10

comunicate

Societatea Română de Nefrologie (SRN), Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Ministerul Sănătății au lansat prima campanie națională de informare și conștientizare dedicată Bolii Cronice de Rinichi (BCR)

Disfuncționalitatea SIUI ne afectează pe toți

2023-03-08

comunicate

Societatea Națională de Medicină Familiei este solidară cu pacienții şi cu medicii practicieni în această perioadă dificilă cauzată de disfuncționalitățile Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI).

Programul UNITED – medicul de familie, rol esențial în prevenția neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic

2023-02-01

comunicate

UNITED – Program educațional despre Neuropatia Diabetică și Piciorul Diabetic pentru medicii de familie din toată țara

1 2 3 39