Publicatii SNMF

Agenda Medicului de Familie este un compendiu de algoritmi, clasificări, scurte expuneri pe tematică medicală utile în practica zilnică la cabinete, precum şi date sumare organizaţionale legate de structura organizaţiilor de medicina familiei din România. Agenda este editată anual de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și distribuită gratuit tuturor medicilor de familie membri ai asociațiilor județene afiliate SNMF.

Simpozioane locale ale asociațiilor județene ale medicilor de familie. Pentru a afla când au loc simpozioanele din fiecare județ, consultați pagina asociației județene din secțiunea Membri.

Manifestări creditate cu puncte EMC. Consultați secțiunea Manifestări sau caseta verde din partea stângă a siteului.

Aparițiile în presă ale membrilor Biroului Executiv al SNMF pot fi urmărite în secțiunea dedicată.

Înregistrări de la dezbaterile publice organizate de SNMF sunt disponibile de asemenea pe site.

Revista Medic.ro este o publicație cu acoperire națională dedicată medicilor de familie și asistenților medicali din România, indexată în EBSCO Academic Search Ultimate & One Belt, One Road Reference Source. Medic.ro este lider de piață pe segmentul de publicații adresate medicilor de familie şi asistenţilor medicali, având o vechime pe piaţă de 10 ani de publicare neîntreruptă. Din anul 2017 revista Medic.ro este publicată de MedicHubsub egida Societății Naționale de Medicina Familiei. Publicația a fost lansată în 2004, are un tiraj de 10.000 de exemplare pe fiecare număr și un concept editorial axat pe probleme de actualitate specifice publicului-țintă, articole scrise de specialişti din diverse domenii pentru medicii de familie şi asistenţi şi teme ştiinţifice pe diverse afecţiuni, în secţiunea „Supliment Medic.ro”.

Pentru anul 2019 Medic.ro este creditată de Colegiul Medicilor din România cu 10 EMC (Grupa B+), conform adresei de creditare nr. 349/30.01.2019.
Membrii SNMF beneficiază de reducere 20% din prețul abonamentului la revista Medic.ro.

mf – Ziarul medicului de familie a fost distribuit lunar, inițial gratuit și nominal, către toți cei 12.000 de medici de familie din întreaga țară, în colaborare cu Pharma Business Solution. Ulterior ziarul a fost distribuit grauit doar membrilor asociațiilor județene membre SNMF și contra cost pe bază de abonament altor medici. În prezent ziarul mf nu mai este publicat.

mf – Ziarul medicului de familie a fost un proiect al SNMF și Pharma Business Solution desfășurat în perioada 2010-2015.

Ziarul a fost distribuit lunar gratuit și nominal medicilor de familie din întreaga țară, membri cotizanți ai asociațiilor județene MF, membre ale SNMF, și pe bază de abonament medicilor de familie care nu au fost membri cotizanți*. Ziarul a fost realizat și distribuit în colaborare cu Pharma Business Solution.

mf – Ziarul medicului de familie și-a dorit să fie un instrument complex de informare, aflat la îndemâna tuturor colegilor din țară. Ziarul a conținut informații complete, corecte și actualizate din domeniul organizațional, juridic, profesional, informatic – modificările legislative, ceea ce este nou în practica medicală, demersurile SNMF și FNPMF legate de Contractul Cadru, evenimentele SNMF și ale asociațiilor profesionale locale, orice alte informații de interes pentru medicii de familie, oferite de SNMF și colaboratorii săi.

mf – Ziarul medicului de familie a fost singurul ziar oficial al Societății Naționale de Medicina Familiei.

mf – Ziarul medicului de familie a fost disponibil și online, cu o întârziere de două luni față de data apariției versiunii tipărite.

Citește Nr. 33 – ianuarie-februarie

Citește Nr. 34 – martie

Citește Nr. 35 – aprilie

Citește Nr. 36 – mai-iunie

Citește Nr. 37 – iulie-august

Citește Nr. 38 – octombrie

Citește Nr.39 – noiembrie-decembrie