Portal online de educație medicală continuă

2011-03-14

comunicate

Societatea Naţională de Medicina Familiei lansează www.formaremedicala.ro. Portalul www.formaremedicala.roeste primul instrument de învăţare online lansat de SNMF şi dedicat dezvoltării profesionale a celor aproximativ 11.800 de medici de familie din ţară

Lansăm www.formaremedicala.ro, acest portal online de educaţie dedicat medicilor de familie, pentru a oferi un instrument util şi gratuit care să ajute la creşterea reală a rolului şi implicării medicilor de familie în sistemul de sănătate. Considerăm că prin lărgirea competenţelor acestora în diferite arii de patologie şi prin asigurarea, în acest fel, a unei foarte bune colaborări între medicii de familie şi cei de alte specialităţi se pot obţine beneficii semnificative în îngrijirea pacienţilor din România. www.formaremedicala.ro este răspunsul venit atât la această nevoie, cât şi la interesul ridicat al medicilor de familie din România faţă de noile metode de învăţare online” – dr. Rodica Tănăsescu, preşedinte SNMF.

„Acest instrument de e-Learning este o metodă nouă şi modernă de învăţare, folosită cu succes la nivel internaţional, care vine în completarea instrumentelor tradiţionale avute la îndemână până acum de medicii de familie din România – participarea la conferinţe, seminarii, studiul tratatelor specifice, publicarea de articole în reviste de specialitate, susţinerea examenelor de grad profesional, abonarea la reviste de specialitate” – dr. Sandra Alexiu, secretar SNMF.