FormareMedicala.ro obține premiul de excelență Medica Academica pentru Educație Medicală Continuă

2011-12-12

comunicate

Prestigiosul eveniment Gala Medica Academica – ediția a 3-a, realizat sub auspiciile Academiei Oamenilor de Știință din România și organizat de Tarus Media, a adus în atenția lumii medicale cele mai  valoroase personalități și proiecte din anul 2011. Proiectul de e-learning pentru medicii de familie FormareMedicala.ro a obținut premiul de excelență pentru Educație Medicală Continuă.

Premiul a fost înmânat D-nei Dr. Rodica Tănăsescu – Președinte SNMF și D-nei Oana Bornaz – coordonator FormareMedicala.ro.

Dr. Rodica Tănăsescu a dedicat acest premiu colegilor medici de familie: “Premiul ne onorează și subliniază importanța platformelor moderne în educarea medicilor de familie, a dezvoltării acestora și a efortului continuu de a își trata cât mai bine pacienții. Cursurile gratuite oferite medicilor de familie pe FormareMedicala.ro au înregistrat un real succes, fapt recunoscut și de prestigiosul premiu oferit de Medica Academica. Vazând rezultatele, suntem încurajați să oferim în continuare cursuri cât mai competitive, pentru a-i ajuta să ofere servicii de înaltă performanță pacienților.”
Oana Bornaz a mulțumit juriului și întregii echipe de proiect. “O echipă numeroasă, formată din peste 30 de medici, cadre universitare și formatori cu experiență, specialiști în e-Learning și comunicare, profesioniști IT  contribuie la acest proiect de Educație Medicală in the cloud, accesibil gratuit pentru toți medicii de familie din țară.”
Programul de Educație Medicală Continuă www.formaremedicala.ro este un proiect sub egida Societății Naționale de Medicina Familei lansat în Martie 2011, prin care medicii de familie își cresc competențele profesionale în arii de patologie variate și obțin puncte de Educație Medicală Continuă (EMC) prin cursurile creditate de către Colegiul Medicilor din România.
Pentru a putea profesa, medicii de familie din România trebuie să acumuleze minimum 200 de puncte EMC în ultimii 5 ani din care minimum o treime din cursuri.
Imagini video din cadrul Galei pot fi urmarite aici.
Despre FormareMedicala.ro:
FormareMedicala.ro este singurul portal din România dedicat în exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societății Naţionale de Medicina Familiei, care oferă cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind susţinerea educaţiei medicale continue şi creşterea impactului medicului de familie in sistemul medical, spre beneficiul pacienţilor. Mai multe detalii pe: http://www.formaremedicala.ro