Parteneriat Medical EXPO

2012-09-07

comunicate

Societatea Națională de Medicina Familiei este partener al expoziției de servicii medicale Medical EXPO care va avea loc în București în perioada 8-11 noiembrie 2012, la World Trade Plaza, Hotel Pullman. La standul SNMF din cadrul expoziției veți putea afla informații despre activitatea și proiectele SNMF și ale asociațiilor județene membre, dar și despre rolul medicului de familie și serviciile oferite de acesta în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate și în sistem privat.
 

Medical EXPO
Singura expozitie dedicata serviciilor medicale private
pentru TINE si FAMILIA TA.

Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de servicii medicale private intr-un singur loc si in acelasi timp. Evenimentul  reuneste in perioada 8-11 noiembrie la World Trade Center- Bucuresti, cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii. 

Alegerea unei polite de asigurari de sanatate private reprezinta o decizie inteleapta, ce va permite sa beneficiati de o suma de bani importanta in eventualitatea aparitiei unor incidente de nedorit. In acest sens companiile de asigurari sunt pregatite sa va consilieze in perioada evenimentului Medical  EXPO in alegerea asigurarii de sanatate ideale pentru tine si familia ta.  
Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii … toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat. 
Daca totusi preferati servicii medicale din strainatate, la Medical EXPO gasiti oferte de turism medical, avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.
Viziteaza Medical EXPO si alege servicii medicale private de calitate, pentru TINE si FAMILIA TA !
Program de vizitare:
Joi-Sambata: 10.00- 19.00
Duminica: 10.00- 16.00
Intrarea LIBERA
Organizator: BDOBC Business Center
Partener Oficial: Medicover Romania
www.MedicalEXPO.eu