Săptămâna Sănătății – ediția de toamnă 2012

2012-09-25

campanii pentru pacienti

În perioada 15-20 octombrie Pikaso Events organizează în Pasajul Universității din București cea de-a 5-a ediție a Săptămânii Sănătății, eveniment ce își propune să ofere publicului larg informații cât mai utile despre frumusețe, nutriție, sport și un stil de viață cât mai sănătos. Acest eveniment este prilejuit de 2 zile internaționale: Ziua Internațională a Medicului și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Societatea Națională de Medicina Familiei este partener media al evenimentului. Spotul SNMF afisat pe parcursul evenimentului poate fi urmarit pe www.vimeo.com/snmf/preventie

Săptămâna va fi împărțită în două secțiuni: „Sănătate și Servicii Medicale”, respectiv „Sănătate, Nutriție și Sport”. Vor fi prezente clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare și înfrumusețare, centre oftalmologice și stomatologice, medici nutriționiști, săli de sport, care se vor întrece în a vă pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte disponibile ce vă vor ajuta în a vă îmbunătăți sau menține un stil de viață cât mai echilibrat și sănătos.

Între 15-17 octombrie 2012, în cadrul evenimentului „Sănătate și Servicii Medicale”, expozanții vor pune accent pe ideea unei stări de sănătate bună pe tot parcursul vieții. Depistarea precoce a bolilor, precum și prevenirea și îngrijirea sunt doar unele dintre subiectele tratate în cadrul acestui eveniment.

În partea a doua a săptămânii, între 18-20 octombrie, va avea loc evenimentul „Sănătate, Nutriție și Sport”, unde veți putea afla informații despre cele mai bune metode de control al greutății, metode naturiste de înfrumusețare pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a trupului și a sufletului.

Siteul evenimentului: