International Medical EXPO începe joi!

2012-10-06

comunicate

Societatea Națională de Medicina Familiei este partener al expoziției de servicii medicale International Medical EXPO care va avea loc în București în perioada 8-11 noiembrie 2012, la World Trade Plaza, Hotel Pullman. La standul SNMF din cadrul expoziției veți putea afla informații despre activitatea și proiectele SNMF și ale asociațiilor județene membre, dar și despre rolul medicului de familie și serviciile oferite de acesta în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate și în sistem privat.
 

Comunicatul de presă pentru lansarea evenimentului:

International Medical EXPO (IME)

Joi, 8 noiembrie, ora 10:00, IME – singurul eveniment medical dedicat publicului larg – va asteapta la deschiderea oficiala ce va avea loc in incinta World Trade Plaza.

Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de servicii medicale private intr-un singur loc si in acelasi timp. Evenimentul International Medical EXPO (IME)  reuneste in perioada 8-11 noiembrie la World Trade Plaza- Hotel Pullman Bucuresti, cele mai cunoscute:
·        clinici private,
·        hyper-clinici,
·        maternitati,
·        laboratoare clinice,
·        cabinete private,
·        centre de excelenta,
·        farmacii.

“Invata sa fii sanatos”
Activitatea fizica, starea psihica, obiceiurile alimentare, mostenirea genetica, ingrijirea corpului, calitatea somnului…acestea sunt doar o parte din elementele ce influenteaza starea de sanatate a organismului uman. Educatia medicala pentru prevenirea bolilor reprezinta o necesitate si o obligatie etica a fiecarui cetatean modern si responsabil. Companiile ce participa la International Medical EXPO din perioada 8-11 noiembrie pun la dispozitia vizitatorilor specialisti care le stau la dispozitie pentru informatii, educatie si preventie, potrivite pentru fiecare in parte. In plus, in cadrul expozitiei se vor demonsta tehnici esentiale de prim ajutor.

“Nu exista boli, ci bolnavi”
Suntem constienti ca fiecare persoana este unica si din acest considerent in cadrul expozitiei IME iti poti alege echipa de medici care sa te ingrijeasca, sa te ajute sa fii sanatos si sa te bucuri de viata. Astfel ai acces la abonamente de sanatate ajustate nevoilor proprii, carduri de fidelitate ce te ajuta sa platesti mai putin pentru investigatiile ce le realizezi periodic si asigurari de sanatate prin care spui NU salilor de asteptare si nesigurantei.

“Afacerea ta merge bine cand angajatii se simt bine”
Pentru ca fiecare angajat are rolul sau important in activitatea companiei, clinicile private din Romania au grija ca ai sa se simta bine. IME reprezinta locul in care companiile pot alege cele mai avantajoase pachete de medicina a muncii.

IME – expozitie nationala si internationala
Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii …toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat.
Daca totusi preferati servicii medicale din strainatate, la International Medical EXPO gasiti oferte de turism medical, avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.

Deschiderea oficiala a evenimentului are loc JOI, 8 noiembrie, la ora 10.00. 
In cadrul ceremoniei de deschidere vor lua cuvantul parteneri si sustinatori ai acestui eveniment, precum si invitati speciali:
·        Conf. Univ. Dr. Petre Bratila, Director Medical Spitalul Medicover
·        Dr. Bogdan Pana – Director Executiv Spital si Clinici Medicover
·        Dr. Octavian Lebovici, Director General Hiperdia
·        Prof Dr. neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea, vicepresedinte al Societatii Mondiale a Neurochirurgilor
·        Mihaela Geoana, Presedinte Crucea Rosie Romana, Presedinte Fundatia Renasterea

Viziteaza Medical EXPO si alege servicii medicale private de calitate, pentru TINE si FAMILIA TA !

Program de vizitare:
Joi-Sambata: 10.00- 19.00
Duminica: 10.00- 16.00
Intrarea LIBERA

Organizator: BDOBC Business Center

Partener Oficial: Medicover Romania
Parteneri Principali: International Healthcare Systems, Hiperdia
Parteneri: Asociatia Romana de Turism Medical, Societatea Nationala de Medicina Familiei, Farmacia Tei, Catena, Intermedicas, Centrul Oncologic de Tratament Hamburg
Parteneri Media:Agerpres, Curierul National, Ioana, Practic Sanatate, Farmacia Ta, Tonica, Slab sau Gras, Galenus, Oferte Speciale, Ziarul Medicului de Familie, Ziare.com, Business24, MyBucharestGuide, Business Adviser, Business Point, Anunt Exclusiv, Medipedia, Imedic.ro, , anuntul.ro, vinsieu.ro, InformatiaMedicala.ro, Doctor.ro, SfatulMedicului.ro.