Agenda Medicului de Familie 2013

2012-12-16

comunicate

Societatea Națională de Medicina Familiei și Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov au plăcerea de a anunța apariția celei de-a șaptea ediții a Agendei Medicului de familie – cel mai util și folosit instrument de lucru al medicilor de familie.
Agenda Medicului de Familie se adresează celor 12 000 de medici de familie specialiști și rezidenți din România și este singurul proiect care reunește scheme terapeutice, calendarul manifestărilor științifice interne 2013, informații despre SNMF și asociațiile membre și o secțiune de planificare zilnică.
Agenda noastră, deja la a VII-a ediție, se dorește a fi același instrument prietenos și util în cabinete, păstrându-și intenția de a fi un ajutor la îndemână în practica de zi cu zi. Cu subiecte scurte, practice, concise, aduse la zi din multidisciplinara și vasta noastră specialitate. Agenda este darul nostru către colegii din toate zonele tării, din marile orașe, dar și din cătunele cele mai izolate, semnul nostru de afecțiune pentru toți și un indicator deja tradițional al evoluției noastre.
Dr. Rodica Tănăsescu
Președinte Societatea Națională de Medicina Familiei
Președinte Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov