SNMF a primit Premiul de Excelență pentru susținerea drepturilor medicilor – Gala Premiilor MedicalManager.ro

2013-12-11

comunicate

Pe 9 decembrie a avut loc la World Trade Plaza prima ediție a Galei Premiilor MedicalManager, eveniment organizat de Oameni și Companii și portalul național MedicalManager.ro, care și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul principalilor actori ai sistemului medical, public și privat.
Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 120 persoane, nume marcante din domeniu, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri. Au fost acordate 20 de premii, care au fost stabilite în urma contabilizarii voturilor înregistrate pe portalul MedicalManager.ro timp de 30 de zile. Premiile au fost de decernate de dr. Vasile Cepoi – Consilier de stat în cadrul Guvernului și Bogdan Jansen – președinte al Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.

Premiul de excelență pentru susţinerea drepturilor medicilor a fost acordat Societății Naționale de Medicina Familiei, pentru atenția acordată educației medicale continue a membrilor săi, creșterii calității actului medical în rândul medicilor de familie și comunicării cu pacienții, dar și pentru gradul de implicare activă în toate aspectele care țin de promovarea profesiei. Premiul a fost înmânat doamnei președinte Rodica Tănăsescu.

Comunicatul integral pe medicalmanager.ro.