Platforma de e-Learning FormareMedicală.ro a împlinit 3 ani! Lansare aplicație Android

2014-03-07

comunicate

În doar trei ani de la lansarea proiectului FormareMedicala.ro, platforma online de educație și informare pentru medicii de familie, 21 de cursuri au fost creditate cu puncte EMC și puse la dispoziția medicilor pe platformă, peste 5500 de medici s-au înregistrat la cursuri, în timp ce peste 7000 de examene au fost date.
Cursurile de pe platformă propun medicilor de familie o modalitate interactivă, dar profesionistă în același timp, de pregătire.
Demonstrațiile practice, prezentările de caz și exercițiile care întregesc partea teoretică a cursurilor pun medicul de familie față în față cu situații reale din cabinet.
Medicul de familie are rolul principal de a gândi pacientul în contextul afecțiunilor sale, a statutului său socio-economic, a istoricului, iar noi așa am gândit când am ales ariile de specialitate pentru platforma de e-learning”, a precizat dr. Daciana Toma, formator, coordonator al cursurilor de pe platforma FormareMedicala.Continuarea articolului este disponibilă pe platforma FormareMedicală.ro, apăsând aici.

FormareMedicală.ro a lansat săptămâna aceasta și prima aplicație pentru telefonul mobil dedicată medicilor de familie din România. Aplicația este dedicată sistemului de operare Android. Mai multe detalii despre acest proiect pot fi citite apăsând aici.