Campanie de informare pentru pacienți, împreună cu EduMedical.ro

2014-06-19

campanii pentru pacienti

EduMedical și SNMF vin în sprijinul medicilor de familie cu o campanie de informare pentru pacienți. Primul articol disponibil pacienților explică pe larg restricțiile pe care medicii de familie le au conform noului contract – cadru în acordarea consultațiilor gratuite și emiterea de documente în regim compensat.

Campania de informare a pacienților inițiată de EduMedical cu sprijinul SNMF va aborda subiectele de interes major în comunicarea medic de familie-pacient pentru a fi eliminate întrebările și nelămuririle pacienților despre consultațiile sau eliberările de documente la cabinetul medicului de familie.

Primul articol din această campanie inițiată de EduMedical cu sprijinul SNMF poate fi citit pe EduMedical.ro, un portal adresat pacienților, realizat sub egida SNMF. Citiți integral articolul „Fără programare este posibil să nu primiți rețete compensate de la Medicul de Familie!” apăsând aici.

Pe parcursul campaniei de informare, medicii de familie pot să propună subiecte și să ofere sugestii pentru informarea pacienților, contribuind astfel la o mai bună comunicare medic-pacient. Detaliile despre campanie sunt disponibile apăsând aici.

Contact: Anamaria Blanaru
anamaria.blanaru@datacentersolutions.ro
Tel. 0217950504
www.edumedical.ro
https://www.facebook.com/edumedical
Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei:
Societatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic, si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri. 
Mai multe pe http://www.snmf.ro
Despre EduMedical.ro:
EduMedical.ro este un portal dezvoltat sub egida SNMF, dedicat informarii pacientilor. Portalul a sustinut discutii medic-pacient, conferinte online in care pacientii se pot inregistra anonim pentru a adresa intrebari specialistilor si ateliere adresate pacientilor. Portalul este dezvoltat cu sustinerea Data Center Solutions S.R.L.
Mai multe pe http://www.edumedical.ro/.