Workshop la a XIII-a Conferință Națională de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului

2016-05-24

stiri

Asociația Română de Psihiatria Copilului și Adolescentului are onoarea de a vă invita la al V-lea Congres de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului și a XIII-a Conferință Națională de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului care vor avea loc în perioada 2-4 iunie în Brașov.

LocațiaBrasov, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Pedagogie – Aula Magna, Str Turnului nr 7

Cu aceasta ocazie Grupul de Sanatate Mintalaal Societatii Nationale de Medicina Familiei va invita sambata 4 iunie 2016, de la ora 8,30, la workshopul dedicat medicilor de familie care se va desfasura ca parte a acestui important si prestigios Congres.

Workshopul este dedicat colegilor medici de familie interesati de abordarea integrativa a problemelor de sanatate mintala ale copilului si adolescentului si are ca principal obiectiv relevarea rolului medicului de familie in ingrijirea acestora. Doamna dr. Anghel Cristina, medic psihiatru, va prezenta o parte speciala, “Dezvoltarea copilului – de la tipic la atipic”. 

Taxade participare pentru ziua de 4 iunie este una preferentiala: 50 de lei pentru medicii de familie care se inscriu la workshop. In atasament aveti programul intregii manifestari.

Va asteptam in numar cat mai mare!

Grupul de Sanatate Mintala al SNMF
http://www.snmf.ro/sanatatemintala

Attachment Size
program_congres_psih_2016.pdf 281.32 KB