Manifestări științifice în anul 2017, sub egida SNMF

2017-01-08

stiri

Societatea Națională de Medicina Familiei este furnizor acreditat de Educație Medicală Continuă, prin decizia Colegiului Medicilor din România. Organizațiile județene ale medicilor de familie, membre SNMF, sunt de asemenea furnizori acreditați de EMC, prin decizia CMR. Împreună, organizațiile medicilor de familie organizează peste 30 de manifestări științifice regionale și naționale, precum și numeroase manifestări științifice locale, în beneficiul educației medicale continue a celor peste 12.000 de medici de familie din România.

SNMF organizează anual în lunile martie și iulie două Conferințe Naționale împreună cu două dintre asociațiile județene membre SNMF. În anul 2017, acestea vor avea loc la București (martie) și la Brașov (iulie).Sub egida SNMF, a Academiei Științelor Medicale și a UMF Carol Davila București, Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov organizează anual Cursul Național URGEMED în București.

Congresul Național de Medicina Familiei este organizat de SNMF împreună cu o asociație județeană o dată la 4 ani. Precedentul congres a avut loc în 2016 iar următorul Congres va avea loc în anul 2020. Filmul congresului de anul trecut este disponibil aici:
Informații detaliate despre toate manifestările dedicate medicilor de familie, organizate de SNMF sau asociațiile membre SNMF sunt disponibile în secțiunea Manifestări a siteului, aici: https://snmf.ro/evenimente-medicale/