Conferința Națională de Medicina Familiei – ediția XIII

2017-03-14

stiri

Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) și Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) organizează în perioada 30 martie – 2 aprilie 2017, în București la Crystal Palace Ballroooms, a XIII-a ediția a Conferinței Naționale de Medicina Familiei cu tema „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

Participanții la conferință vor beneficia de:
  • Sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru din SNMF (Sălile ATENA și ROMA)
  • Ateliere de lucru pe teme diverse (Sala PRAGA)
  • Sesiune de postere (sala LONDRA)
  • Expoziția medicală (sala BUCUREȘTI, LONDRA, VIENA)
  • Dezbateri
Conferința a beneficiat la edițiile anterioare de 24 credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din România și de 12 credite acordate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.
În ziua de 29 martie 2017 este organizat cursul preconferință Master Class Forumul Național de Prevenție. Cursul este creditat separat, astfel încât participarea la ambele manifestări poate asigura 29 de credite (5 de curs si 24 de conferință). Înscrierea la cursul preconferință din 29 martie se face online sau pe loc și este gratuită. Locuri limitate!Plata taxei de participare se poate realiza online, cu cardul bancar, pe siteul conferinței!

Detalii despre taxele de participare, programul științific și formularul de înscriere online sunt disponibile pe siteul conferinței, la adresa: http://amf-b.ro/cnmf2017/