Întâlnire la Ministerul Sănătății cu reprezentanții medicinei de familie

2018-01-19

stiri

În cursul zilei de joi, 19 ianuarie a.c., repezentanții Societății Naționale de Medicina Familiei și Federației Naționale a Patronatelor Medicilor de Familie au avut o întâlnire oficială cu Ministrul Sănătății, Florian Bodog, instalat în funcție în data de 5 ianuarie a.c., pentru o discuție axată pe teme legate de asistența medicală primară.

Au fost prezenți Rodica Tănăsescu și Sandra Alexiu din partea SNMF, Doina Mihăilă și Marina Pîrcălabu din partea FNPMF, Ministrul Sănătății – Florian Bodog, reprezentanți ai Ministerului Sănătății – Corina Pop, Amalia Șerban, Costin Iliuță, Iordan Geantă, Petru Armean, Mihaela Bardoș și ai Institutului Național de Sănătate Publică – Adriana Pistol.

Reprezentanții medicilor de familie au înmânat reprezentanților MS documentul de poziție „Consolidarea medicinii de familie, pivot al asistenței medicale integrate a pacientului”, publicat în luna ianuarie 2017 de SNMF și FNPMF. Documentul va fi înmânat în perioada următoare și reprezentanților altor instituții din domeniul sanitar și este disponibil pentru descărcare aici.