Atelier de neuropatie diabetică și picior diabetic

2018-09-03

stiri

Societatea Națională de Medicina Familiei și Asociația de Podiatrie vă invită să participați la atelierele organizate în cadrul Programului educațional pentru creșterea nivelului de informare a medicilor de familie asupra neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic. Atelierele fac parte din programul UNITED, Unique Diabetic Neuropathy and Diabetic Foot Education.

Pentru datele atelierelor vă rugăm să accesați programul complet.

Atelierele sunt creditate cu 5 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România și sunt susținute de către formatorii acreditați de Societatea Națională de Medicina Familiei.

ATENȚIE! Vă rugăm să aveți în vedere următoarele: conform Deciziei nr.12/2018 a Colegiului Medicilor din România pentru a putea primi certificatul de participare trebuie să ne transmiteți, atunci când are loc atelierul, numele, prenumele, specialitatea, gradul profesional/didactic și codul unic de identificare al medicului (CUIM). CUIM se găsește pe Certificatul de Membru CMR emis de către Colegiul Județean (pentru toate Certificatele de Membru emise după data 1 Octombrie 2017).

Pentru înscriere avem nevoie de numele dvs., atelierul ales și un număr de telefon / adresă de email pentru vă putea contacta în cazul în care apar modificări în program. Vă rugăm să transmiteți aceste date la numărul de telefon 0758 011 489 sau la adresa de email office@snmf.ro.

Vă așteptăm cu drag !

Împreună putem contribui la reducerea numărului de amputații din România !

Spune STOP ! Acționează ACUM !