Anunt ateliere podiatrie toamna 2019

2019-09-30

stiri

Societatea Națională de Medicina Familiei și Asociația de Podiatrie vă invită să participați la atelierele organizate în cadrul Programului educațional pentru creșterea nivelului de informare a medicilor de familie asupra neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic.

Atelierele sunt creditate cu 6 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și sunt susținute de către formatori acreditați de Societatea Națională de Medicina Familiei.

Programul atelierelor este următorul:

Oras Data Lectori
Buzau 29.10.2019 Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daciana Toma
Alexandria 30.10.2019 Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daciana Toma
Timisoara 02.11.2019 Dr. Mihai Iacob, Dr. Madalina Stoican si Drd. FT Iulia Drăgoi
Zalau 07.11.2019 Dr. Bălan Anca și Dr. Dascăl Anca
Campulung Moldovenesc 22.11.2019 Dr. Irina Franciuc si Dr. Mirela Oniceanu
Iasi 22.11.2019 Dr. Anca Deleanu si Dr. Doina Bunescu

La finalul evenimentului, participanții vor primi mapa de curs ( materiale educaționale plus instrumentar specific) și certificatul de participare.

ATENȚIE! Vă rugăm să aveți în vedere următoarele: conform Deciziei nr.12/2018 a Colegiului Medicilor din România, pentru a putea primi certificatul de participare, trebuie să ne transmiteți atunci când are loc atelierul, numele, prenumele, specialitatea, gradul profesional/didactic și codul unic de identificare al medicului (CUIM). CUIM se găsește pe Certificatul de Membru CMR emis de către Colegiul Județean. În cazul în care nu dețineți acest cod CUIM, vă rugăm să treceți seria și numărul certificatului de membru.

LOCURI LIMITATE LA 25 PARTICIPANȚI/ATELIER.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un mesaj cu numele, prenumele, numărul  de telefon și atelierul ales, la adresa office@snmf.ro. Restul datelor necesare CMR le veți furniza în ziua atelierului.

Împreună putem contribui la reducerea numărului de amputații din România!

Spune STOP! Acționează ACUM!