Simpozion european – Probleme de patologie hepatică

2020-02-04

stiri


Vă informăm asupra unei decizii urgente și necesare în contextul actual al situației COVID-19 la nivel mondial, și anume amânarea simpozionului european „Probleme de patologie hepatică”, programat în 27-28 martie 2020, la București.

Din cauza recomandărilor de limitare a călătoriilor pentru conferințe medicale din partea anumitor țări (Spania, Olanda, Marea Britanie), desfășurarea normală a simpozionului este imposibil de garantat în prezent.

Regretăm situația creată și vom anunța din timp data ulterioară a susținerii evenimentului , cel mai probabil în toamna acestui an, când vom fi onorați să ne fiți alături.

Societatea Nationala de Medicina Familiei

Managementul patologiei hepatice în asistența medicală primară

27-28 martie 2020
Novotel Bucharest City Centre
Calea Victoriei 37B, Sector 1, Bucharest

ESPCG împreună cu UEG în parteneriat cu EASL, SNMF, SRGH au plăcerea de a oferi profesioniștilor din domeniul medical din România oportunitatea de a participa alături de noi la un simpozion despre patologia hepatică.

Abordarea și gestionarea corectă a afecțiunilor hepatice în medicina primară reprezintă o reală provocare. Diferitele afecțiuni hepatice cum ar fi hepatitele virale, bolile hepatice alcoolice si nonalcoolice sunt bine cunoscute în Europa, dar în contextul accentuării fenomenului de migrație apar noi provocări și experiențe, pe care lectorii ESPCG si experții regionali le împărtășesc cu medicii români.

Participanți

Medici de familie și profesioniști din domeniul sanitar implicați în tratamentul și gestionarea afecțiunilor hepatice.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Program

Temele legate de patologia hepatică și de managementul acesteia vor fi abordate de un grup de lectori acreditați, oferind participanților oportunitatea de a interacționa activ pe parcursul întâlnirii.

Acreditare

Toți cei prezenți la eveniment vor primi un certificat de participare cu credite europene, recunoscut de Colegiul Medicilor din România. A fost făcută o cerere UEMS-EACCME pentru acreditarea evenimentului.

Formular de inscriere / Registration Form

Email: *obligatoriu

Nume / First Name: *obligatoriu

Prenume / Last Name: *obligatoriu

Tel / Phone: *obligatoriu

Specialitate / Speciality: *obligatoriu

Nationalitate / Nationality: *obligatoriu

Gen / Gender: *obligatoriu

Loc de munca / Employer: *obligatoriu

Da, sunt de acord ca ESPCG (Societatea Europeană pentru Gastroenterologie în asistență medicală primară) să transmită datele mele (prenume, prenume, adresa de e-mail, sex, naționalitate și domeniul de expertiză) denumite în continuare date către UEG (Uniunea Gastroenterologilor din Europa) GmbH Wickenbuggasse 1, 1080 Wien (denumită în continuare UEG) și sunt de acord cu acest lucru. Termenii si conditiile

Yes, I agree that the European Society for Primary Care Gastroenterology forwards my data (first name, surname, email, gender, nationality and area of expertise - hereinafter "Data" to the UEG United European Gastroenterology Gmbh Wickenburggasse 1, 1080 Wien (hereinafter "UEG") and I agree that the UEG saves my Data and uses my Data to contact me by email with further information about UEG and its newsletter once. The legal basis for data processing is my consent. I can withdraw this consent at any time for the future. The revocation must be addressed to the UEG. UEG's Privacy Policy can be found here: https://ueg.eu/privacy-policy/