Inregistrare la Conferința Națională Ziua Medicului de Familie

2021-05-05

evenimente nationale stiri

Stimaţi colegi,

Medicii de familie din România sunt onorați să vă anunțe că și în anul 2021 vom continua tradiția și vom organiza sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF) o Conferință Națională dedicată Zilei Internaționale a Medicului de Familie, în perioada 13-16 mai 2021.

Dorim ca medicii de familie, care sunt interfața dintre sistemul medical şi pacient, să fie permanent conectați la ultimele noutăți și să aibă la îndemână instrumente de informare și formare profesională de cea mai înaltă calitate, dar și despre utilizarea lor în practica de zi cu zi.

Colegii noștri din cadrul Comitetului Științific au pregătit pentru această ediție o agendă diversă dorindu-și să reunească medicii de familie din țară, dar și medici de alte specialități, cu scopul de a dezbate și pentru a rezolva câteva dintre problemele presante ale practicii medicinei de familie, spre beneficiul pacienților.

Dat fiind contextul actual pandemic și restricțiilor impuse întâlnirilor în persoană, spațiul virtual a devenit principala opțiune în comunicarea cu specialiștii din domeniul medical, transformând Conferința Națională într-o experiență exclusiv online.

Vă așteptăm alături de noi să parcurgem o nouă experiență interactivă online!

Dr. Dina Mergeani
Președinte SNMF

 

Evenimentul e creditat cu 22 EMC

Inscriere la Conferința Națională Ziua Medicului de Familie