Asociația Profesională a Medicilor de Familie Brăila organizează a XVI – a ediție consecutivă a Conferinței “Medicina de familie – prima linie în asistența medicală”

2021-09-24

stiri

Asociația Profesională a Medicilor de Familie Brăila organizează in perioada 8-9 octombrie a XVI – a ediție consecutivă a Conferinței “Medicina de familie – prima linie în asistența medicală”. Webinarul este creditat cu 12 EMC (medici) si 16 EFC (farmacisti).

Mai multe informatii si inscrieri

Este necesar sa anticipam faptul ca in viitorul apropiat e posibil sa exista o crestere a patologiilor diagnosticate in stadii avansate.

Pacientii se izoleaza, se auto trateaza, evita spitalele si incearca sa obtina tratamente prin consiliere medicala telefonica. Pana cand apar decompensari, acutizari, situatii in care trebuie sa ajunga sa fie tratati. Despre acutizari si decompensari am discutat la editia precedenta a acestui webinar, in 2020.

Este momentul sa gasim impreuna solutii prin care sa dam timp medicului si pacientului. Preventia este cu certitudine o solutie. Pastrand sanatoasa/compensate/bine monitorizata o parte a populatiei, putem “economisi” timp pentru a gestiona cazurile diagnosticate in stadii avansate si pacientii nou diagnosticati.

Fiti alaturi de noi la cea de a 16-a editie a conferintei Prima linie in asistenta medicala pentru a gasi impreuna solutii si a impartasi bune practici de eficientizare administrativa.