Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Diabet / NefroMF

2022-01-20

stiri

Dragi colegi,

Ne bucuram sa incepem anul cu vesti foarte bune: SNMF lanseaza o noua serie de evenimente cu si pentru medicii de familie!

Meseria noastra si pasiunea noastra este speciala si unica, de aceea am creat Sesiunile Grupurilor de Lucru ale SNMF, unde colegi medici de familie dezbat impreuna cu dumneavoastra teme de actualitate, specifice medicinei de familie.

Intr-o continua transformare din punct de vedere profesional si legislativ in contextul unei pandemii cum nu am mai trait si care modifica esential relatiile interumane, trebuie sa ne adaptam, sa evoluam, sa ne gestionam stresul si sa prosperam. Pentru aceasta va invitam sa ne fiti alaturi in cadrul acerstor sesiuni stiintifice realizate de Grupurile de Lucru.

Initiem seria acestor evenimente cu Sesiunea Grupurilor de Lucru Diabet, Nutritie si Boli metabolice / NefroMF, pe data de 25 Ianuarie 2022, cand va invitam la ora 13:30 la un eveniment creditat EMC cu durata de 6 ore.

Dr. Dina Mergeani
Presedinte SNMF, coordonator al Grupului NefroMF

Suntem coplesiti de informatii despre COVID, insa povara pe care o poarta pacientii nostri cronici este poate mai grea decat cea a pacientilor cu afectiuni acute. In ultimii doi ani a fost nevoie sa invatam noi strategii pentru a ne ajuta pacientii cu boli cronice: cum sa ii depistam la timp, cum sa ne crestem eficienta astfel incat sa le asiguram un management corect al bolii in perioadele dintre valurile pandemice. In aceasta sesiune vom dezbate impreuna cateva directii importante pentru activitatea noastra atunci cand ne gandim la pacientul cu diabet: ultimele noutati stiintifice, aspecte legislative actuale.

Dr. Daciana Toma
Secretar SNMF, coordonator al Grupului Diabet, Nutritie si Boli metabolice

Inscrieri la Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Diabet / NefroMF