A zecea ediție a Congresului Național de Medicina Familiei

2022-09-23

stiri

Dragi colegi,

Asociația Societatea Naţională de Medicina Familiei / Medicină Generală, în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină Generală din România – Filiala Dolj și cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova vă invită la un eveniment special – Congresul Național de Medicina Familiei – care se va desfășura în perioada 20-23 octombrie 2022 la Craiova, în format hibrid.

Informații și înscrieri

Evenimentul, aflat la a X-a ediție, va permite tuturor participanților să interacționeze atât în format fizic cât și online, utilizând o platformă dedicată.

Colegii noștri din cadrul comitetului științific au pregătit pentru această ediție o agendă diversă dorindu-și să reunească medicii de familie din țară, medici de alte specialități cu scopul dezbaterii științifice spre beneficiul pacienților.

Lectorii, constituiți în grupurile de lucru patronate de Societatea Națională de Medicina Familiei, vor oferi abordări aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistică, strategii de dezvoltare organizațională etc.

Dorim ca medicii de familie, care sunt interfața dintre sistemul de sănătate şi pacient, să fie permanent conectați la ultimele noutăți din domeniul medical și să aibă la îndemână instrumente de informare și formare profesională de cea mai înaltă calitate, dar și despre utilizarea lor în practica de zi cu zi.

Vă invităm să vă înscrieți la congres în funcție de tipul de participare dorit: fizic sau online. Pentru fiecare dintre cele două variante este necesară înregistrarea dumneavoastră în prealabil pe acest site.

Vă încurajăm să participați în număr cât mai mare la sesiunile științifice și vă dorim să petrecem împreună zile frumoase de toamnă la Craiova!

Cu prietenie,

Dr. Dina Mergeani
Preşedinte SNMF

Sef lucrari Adriana Dogaru
Preşedinte SNMGR Filiala Dolj