Vă invităm la Sesiunea Grupului de Lucru SNMF CardioMF

2022-11-03

stiri

Dragi colegi,

GL CardioMF al SNMF vă invită să dezbatem împreună aspecte diverse din problematica patologie cardiovasculară. Afecțiunile cardiace prin frecvența lor, manifestările severe, impactul important asupra calității vieții pacienților, ratele înalte de mortalitate și spitalizare, costurile crescute pentru sistemul de sănătate și pacient, reprezintă o problematică majoră de sănătate publică. Din ce în ce mai des în practica cabinetelor noastre ,de medicina familiei, suntem provocați de complexitatea și dificultățile abordării pacientului cu boli cardiovasculare.

În prezentările noastre vă aducem datele esențiale din ultimele ghiduri de diagnostic și tratament aferente diferitelor entități clinice din sfera cardiologiei. Am selectat aspectele particulare adaptate specificului abordării pacientului în medicina de familie, fiindcă ne interesează în mod special aplicabilitatea informațiilor dezbătute. Spectrul temelor este larg vizând noutăți în: managementul insuficienței cardiace, fibrilația atrială, boala tromboembolică, tratamentul anticoagulant, valvulopatii, dar și aspecte legate de comorbidități. Vom analiza împreună și vom accentua importanța rolului medicului de familie în echipa multidisciplinară de îngrijire a pacientului cu boli cardiovasculare.

Vă așteptăm să fiți parte activă la dezbaterile noastre, cu întrebări și intervenții pentru a fixa cu toți împreună mesaje corecte, precise cu impact în activitatea noastră.

Colegii voștri din GL CardioMF vă așteptă cu drag la întâlnire în 22 noiembrie 2022!

Cu drag și prețuire,

Șef Lucrări Dr. Loredana Piloff Coordonator GL CardioMF al SNMF

Inscrieri la Sesiunea Grupului de lucru CardioMF