Premiul Tânărului Cercetător 2014

2013-10-26

comunicate

Mișcarea europeană a tinerilor medici de familie (Vasco da Gama Movement) organizează competiția Premiul Tânărului Cercetător 2014” la care pot participa toți medicii rezidenți de medicina familiei și medicii specialiști de medicina familiei care au promovat examenul de specialitate în ultimii 5 ani.

Pentru a participa la competiție, doritorii trebuie să trimită o propunere de proiect de cercetare până pe data de 15 ianuarie 2014. Un juriu format din reprezentanții VdGM și EGPRN din România și membri ai conducerii SNMF va selecta propunerea unui medic român pentru a reprezenta România în competiție.

Până pe 1 martie 2014, un juriu internațional va selecta dintre participanții din toate țările europene membre VdGM trei câștigători care vor primi taxa gratuită de participare la Conferința Europeană de Medicina Familieicare se va desfășura la Lisabona în perioada 2-5 iulie 2014.

Cei trei câștigători vor fi invitați să își prezinte propunerea de proiect de cercetare în cadrul unei sesiuni speciale a Conferinței Europene, la care vor participa și cercetători cu experiență în domeniul medicinei de familie, reprezentanți VdGM, EGPRN și Wonca Europe.

Dintre cei trei câștigători va fi selectat câștigătorul Premiului Tânărului Cercetător 2014, în valoare de 1000 euro, care vor putea fi folosiți pentru finanțarea proiectului de cercetare.

Detaliile complete despre competiție și modalitatea de înscriere se află pe pagina Grupului Tinerilor Medici de Familie (click).