Burse de participare la conferinta WONCA World 2013

2012-10-07

comunicate

WONCA Europe, organizația europeană a medicilor de familie, oferă 30 de burse de participare la conferința WONCA World 2013, în valoare de până la $1000 fiecare. Conferința va avea loc la Praga în perioada 25-29 iunie 2013 și sunt așteptați medici de familie de pe toate continentele. WONCA Europe solicită sprijinul societăților naționale de medicina familiei din fiecare țară pentru a facilita accesul medicilor la conferință. Din acest motiv, candidații sunt rugați să completeze formularul disponibil pe siteul WONCA și să-l trimită la adresa de contact a Societății Naționale de Medicina Familiei, office@snmf.ro. Formularul completat în partea de jos de SNMF va fi apoi returnat candidatului care va trebui să-l trimită pe adresa secretariatului WONCA Europe. Termen limită: 15 decembrie 2012 !
Informațiile despre bursele WONCA Europe sunt disponibile pe siteul WONCA Europe:
http://www.woncaeurope.org/content/wonca-europe-bursaries-wonca-world-conference-2013

Societatea Cehă de Medicina Familiei oferă alte 30 de burse în valoare de până la $1000 fiecare.Pentru aceste burse există un criteriu de vârstă (sub 35 de ani) și un criteriu privind țara de proveniență. România este pe lista țărilor cu venituri mici din care se poate candida pentru bursele oferite de Societatea Cehă de Medicina Familiei. Formularul disponibil pe siteul conferinței trebuie completat și trimis mai întâi pe mail la Societatea Națională de Medicina Familiei, la adresa office@snmf.ro. SNMF îl va completa în partea de jos și îl va returna candidatului care va trebui să-l trimită pe adresa secretariatului conferinței, împreună cu un scurt CV și o copie după pașaport. Termen limită: 31 decembrie 2012 !
Informațiile despre bursele Societății Cehe de MF sunt disponibile pe siteul conferinței: http://wonca2013.com/en/bursaries

Vasco da Gama Movement, organizația europeană a tinerilor medici de familie, oferă burse în valoare de maximum €800 fiecare. Criteriile de eligibilitate sunt: membru al organizației MF dintr-o țară europeană, medic rezident sau specialist în primii 5 ani după obținerea specialității, scrisoare de recomandare. Formularul este disponibil pe siteul VdGM, aici. Căștigătorilor bursei li se vor deconta cheltuielile agreate de către VdGM după participarea la conferința WONCA. Termen limită: 31 ianuare 2013 !
Informațiile despre bursele Vasco da Gama Movement sunt disponibile pe siteul VdGM:
http://www.vdgm.eu/index.cfm/spKey/about_us.news/spId/ADE739DA-03ED-7F7A-478064B8535C577D.html
Informații despre taxele de participare: http://wonca2013.com/en/registration

Informații despre rezumatele pentru lucrări orale / postere / ateliere http://wonca2013.com/en/call-for-abstracts

Actualizat 12 ianuarie 2013.