Agenda Medicului de Familie 2012 a ieșit de sub tipar!

2011-12-16

comunicate

Societatea Națională de Medicina Familiei și Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov au plăcerea de a anunța apariția celei de-a 6-a ediții a AGENDEI MEDICULUI DE FAMILIE – CEL MAI UTIL ȘI FOLOSIT INSTRUMENT DE LUCRU AL MEDICILOR DE FAMILIE.

Agenda Medicului de Familie se adresează celor 12 000 de medici de familie specialiști și rezidenți din România și este singurul proiect care reunește SCHEME TERAPEUTICE, CALENDARUL MANIFESTĂRILOR ȘTIINȚIFICE INTERNE 2012SECȚIUNE DE PLANIFICARE ZILNICĂ etc.

În următoarele 30 de zile reprezentanții Terapia Ranbaxy din toată țara vor distribui Agenda medicilor de familie din întreaga țară. În cazul în care nu primiți Agenda Medicului de Familie 2012 până pe data de 15 februarie 2012 vă rugăm să contactați asociația județeană de medicina familiei. Datele de contact sunt disponibile în secțiunea Membri.

„Știm că Moș Crăciun, mai bogat sau mai sărac, aduce bucurie, aduce tandrețea darurilor, aduce caldura familiei și înțelepciunea prieteniei. Și, întotdeauna, aduce Agenda noastră, vechi martor al solidarității și al creșterii profesionale a breslei noastre.”

Dr. Rodica Tănăsescu

Președinte Societatea Națională de Medicina Familiei

Președinte Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov