Preconferința VdGM 2012

2012-05-15

comunicate

Vasco da Gama Movement organizează în fiecare an o preconferință dedicată tinerilor medici de familie din toate țările membre WONCA Europe. Aceasta are loc cu o zi înainte de Conferința Europeană de Medicina Familiei WONCA Europe și oferă tinerilor medici de familie ocazia să își cunoască colegii europeni, să schimbe idei și să găsească inspirație pentru colaborări în scopul dezvoltării medicinei de familie și a VdGM. Informații și imagini de la Preconferința VdGM 2011 de anul trecut sunt disponibile pe pagina vdgm.eu și aici.

În acest an, preconferința VdGM va avea loc în perioada 3-4 iulie 2012 în Viena, Austria. Tema preconferinței este „The art of becoming a General Practitioner„. La începutul preconferinței un invitat special, medic de familie cu experiență atât profesională cât și organizațională va susține un discurs dedicat medicilor de familie la început de carieră. La sfârșitul preconferinței concluziile dezbaterilor avute de participanți vor fi prezentate într-o sesiune plenară.

Pentru a asigura accesul tinerilor medici de familie din toate țările membre, până pe 15 februarie 2012 fiecare Societate Națională trebuie să selecteze un participant din țara sa. După 15 februarie 2012 se pot înregistra toți cei care doresc să participe, indiferent de țara din care provin. Taxa de participare la preconferință este 50 Euro.

Dacă ești medic rezident de medicina familiei sau medic specialist în primii 5 ani de activitate și vrei să participi la preconferința Vasco da Gama Movement din 3-4 iulie 2012, Viena, Austria, completează formularul acesta și trimite-l până la data de 24 februarie 2012, ora 11pm la adresa vdgm@snmf.ro. Termenul limita a fost prelungit !

Participanții trebuie să aibă cunoștințe medii-avansate de limba engleză, aceasta fiind limba oficială a preconferinței. Din acest motiv, formularul de selecție este în limba engleză.

Rezultatul selecției va fi anunțat candidaților prin e-mail și pe această pagină până pe data de 26 februarie 2012.

În acest an, Societatea Națională de Medicina Familiei nu a selectat nici un participant pentru preconferință până la termenul limită stabilit de organizatori. Medicii tineri români care doresc să participe se pot înregistra direct conform instrucțiunilor de pe siteul conferinței. Detalii suplimentare: vdgm@snmf.ro

IMG_2376Participanții la Preconferința VdGM 2011 – Varșovia, Polonia, septembrie 2011