Ziarul medicului de familie

mf – Ziarul medicului de familie a fost distribuit lunar, inițial gratuit și nominal, către toți cei 12.000 de medici de familie din întreaga țară, în colaborare cu Pharma Business Solution. Ulterior ziarul a fost distribuit grauit doar membrilor asociațiilor județene membre SNMF și contra cost pe bază de abonament altor medici. În prezent ziarul mf nu mai este publicat.

mf – Ziarul medicului de familie a fost un proiect al SNMF și Pharma Business Solution desfășurat în perioada 2010-2015.

Ziarul a fost distribuit lunar gratuit și nominal medicilor de familie din întreaga țară, membri cotizanți ai asociațiilor județene MF, membre ale SNMF, și pe bază de abonament medicilor de familie care nu au fost membri cotizanți*. Ziarul a fost realizat și distribuit în colaborare cu Pharma Business Solution.

mf – Ziarul medicului de familie și-a dorit să fie un instrument complex de informare, aflat la îndemâna tuturor colegilor din țară. Ziarul a conținut informații complete, corecte și actualizate din domeniul organizațional, juridic, profesional, informatic – modificările legislative, ceea ce este nou în practica medicală, demersurile SNMF și FNPMF legate de Contractul Cadru, evenimentele SNMF și ale asociațiilor profesionale locale, orice alte informații de interes pentru medicii de familie, oferite de SNMF și colaboratorii săi.

mf – Ziarul medicului de familie a fost singurul ziar oficial al Societății Naționale de Medicina Familiei.

mf – Ziarul medicului de familie a fost disponibil și online, cu o întârziere de două luni față de data apariției versiunii tipărite.

Citește Nr. 33 – ianuarie-februarie

Citește Nr. 34 – martie

Citește Nr. 35 – aprilie

Citește Nr. 36 – mai-iunie

Citește Nr. 37 – iulie-august

Citește Nr. 38 – octombrie

Citește Nr.39 – noiembrie-decembrie